More than
a brochure

MORE PROJECTS, MORE PHOTOS, MORE INSIGHTS
Our beautiful, glossy brochure contains all the details on our favourite lighting design projects, as well as more information about us and how we work.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sign up to our
newsletter

Are you happy to continue to receive emails from Nulty?
Please fill in your details below
REQUEST   Brochure Cpd
Light Art Colour Blocking Tunnel Business Reception Elevators Designers Nulty

Fenchurch Street Office

A warm reception

When this company’s new office moved into London’s Walkie-Talkie building, it wanted all client-facing areas to reflect its colourful brand identity.

The lift lobby and entrance contain no windows for sunlight, so we opted to “make lemonade” with the space: as soon as visitors exit the lifts and walk through the entrance area towards reception, they find themselves in a motion-sensitive tunnel which alters from black to the bold colour blocks of the company’s logo.

The naturally sunlit reception and breakout areas provide a complete contrast – one that’s emphasised with bright, white interior design. Here we used warm lighting to create a soft and relaxing mood.

Our architectural lighting design scheme creates a bold, unique and memorable environment, but we didn’t take our eye off the ball when it came to manageability: all the lighting has been created with longevity, low energy and easy maintenance in mind.

Photography © Arne Jennard / Photography © James French 

highly-commended-lux-lighting-design-awards-2015-office-workplace-nulty

THINGS WE LIKE

Without a doubt the interactive entrance tunnel that reacts and follows the movement of visitors entering the space – it transforms the corridor from a clean and minimal space to a colourful dynamic portal.

— Phil Copland

Project Team

Ellie Coombs

MANAGING DIRECTOR

Phil Copland

ASSOCIATE LIGHTING DESIGNER

FIND OUT MORE
To learn more about us and our award-winning work, order our brochure
Request a brochure